Makina me qera

Eksploro shqiperinë me makina luksoze edhe tepër ekonomike.

Impiante gazi

Kurse & Udhëto

Eksploro Shqipërinë me automjete komode dhe luksoze SUV. Të gjitha makinat e flotës tonë janë të pajisura me impiante gazi.

Komoditet i garantuar !

Festat po afrojnë!

Tek ne do të gjeni automjetin që ju nevojitet. Eksploro Shqipërinë me automjete komode dhe luksoze. Kurse dhe udhëto i sigurtë!

Çmime të leverdisshme

Oferta jonë

Ne vijme me prane jush me nje game me te gjere makinash, çmime shumë konkuruese dhe me një konsum minimal të karburantit.

Benz ML e 2009

Benzin & Gaz

Nga 1 deri 3 dite 100 €
Nga 4 deri 7 dite 90 €
Nga 8 deri 15 dite 80 €
Nga 15 deri 20 dite 70 €
Nga 21 deri 30 dite 60 €

BMW x5 3000 e 2009

Nafte

Nga 1 deri 3 dite 100 €
Nga 4 deri 7 dite 90 €
Nga 8 deri 15 dite 80 €
Nga 15 deri 20 dite 70 €
Nga 21 deri 30 dite 60 €

BMW X6 e 2010

Nafte

Nga 1 deri 3 dite 180 €
Nga 4 deri 7 dite 160 €
Nga 8 deri 15 dite 140 €
Nga15 deri 20 dite 130 €
Nga 20 deri 30 dite 120 €

Tuareg i 2006

Benzin & Gaz

Nga 1 deri 3 dit 60 €
Nga 4 deri 7dit 50 €
Nga 8 deri 15 dit 45 €
Nga 15 deri 30 dit 40 €

Tuareg i 2006

Benzin & Gaz

Nga 1 deri 3 dit 60 €
Nga 4 deri 7dit 50 €
Nga 8 deri 15 dit 45 €
Nga 15 deri 30 dit 40 €

Benz ML e 2009

Benzin & Gaz

Nga 1 deri 3 dite 100 €
Nga 4 deri 7 dite 90 €
Nga 8 deri 15 dite 80 €
Nga 15 deri 20 dite 70 €
Nga 21 deri 30 dite 60 €

Porche 2010

Benzin

Nga 2 deri 4 dite 100 €
Nga 5 deri 8 dite 90 €
Nga 9 deri 15 dit 80 €
Nga 15 deri 22 dit 70 €

Porche 2010

Diesel

Nga 1 deri 3 dite 140 €
Nga 4 deri 7 dite 130 €
Nga 8 deri 12 dit 120 €
Nga 13 deri 20 dit 100 €
Nga 20 deri 25 dit 90 €
Nga 25 deri 30 dit 80 €

Porche 2006

Benzin

Nga 1 deri 3 dite 100 €
Nga 4 deri 6 dite 90 €
Nga 6 deri 10 dit 80 €
Nga 10 deri 15 dit 70 €
Nga 15 deri 20 dit 60 €
Nga 20 deri 30 dit 50 €

Na kontaktoni